Dermapen för att behandla rynkor

Jag blir så imponerad av tekniken som hela tiden förändras. Det är idag möjligt att göra i stort sett vilka förändringar som möjligt i ett utseende. Det finns teknik som gör att det på ett smärtfritt och effektivt sätt är möjligt att reducerade rynkor i ansiktet avsevärt, vilket är ganska aktuellt för mig. För jag känner att jag börjar få lite för framträdande rynkor för att jag ska kunna känna mig bekväm. Så i och med den nya tekniken som finns nu, med dermapen, så tänker jag att jag nog kan våga mig på det här med att ta del av skönhetsbehandlingar.

Salongen som jag har tänkt gå till heter Clinique Désthetique och är och erbjuder just behandlingar med dermapen i Södertälje, och jag tänker att det vore perfekt. För jag är lite känslig för smärta och vill inte göra några behandlingar om de gör alldeles för ont, det är det inte värt. Men om det är som de flesta säger att det är ganska smärtlindrigt med dermapen för att bli av med rynkor så är det värt att försöka. Det tillhör den senaste tekniken inom hudföryngring och syftar till att ge huden mer elasticitet och släta ut den och samtidigt behandla ärr för att göra dem mindre synliga. Tycker du liksom jag att det är jobbigt med tydliga rynkor i ansikte tycker jag absolut att du ska boka tid för en behandling hos Clinique Désthetique i Södertälje.