Tröttnat på mobilkamera

Jag har blivit så trött på alla bilder jag har tagit med min mobil. Visserligen är det så att dagens mobiler har mycket bättre kameror än de hade tidigare. Jag brukar ta många bilder när jag är ute och det är då såklart väldigt enkelt att kunna ta fram sin smartphone och bara ta en bild. Men blir de verkligen lika bra? Jag är tveksam på det. Jag har ingen professionell kamera annars, men jag funderar på att anlita en fotograf för att kunna få till professionella bilder.

Jag funderar nämligen på att kunna ha en vägg full med olika bilder. I vårt vardagsrum så har vi en vägg som inte har något alls, den är bara vit och ful. Det saknas något där och jag stör mig så otroligt på det. Jag har letat runt lite bland alla dessa fotografer som finns och stötte då på LYSTER Salong & Ateljé. De såg ut att ta riktigt fina bilder och det är precis det jag letar efter.

Jag har nu stört mig så länge på att den väggen är helt kal och det behöver verkligen åtgärdas så jag ska nog ta kontakt med de nu rätt så snart så jag får en tid. Det känns helt perfekt nu när vädret verkar bli bra igen. Det blir helt enkelt bra bilder när man har rätt utrustning och det går inte att jämföra med en mobilkamera.