Ibland kan man behöva en massage

En sak jag har märkt med dagens samhälle är att teknik och mobilen används flitigare, även jag är en flitig användare. Därför tänkte jag idag prata om något som har hjälpt mig att få bort de negativa effekterna av detta användande, nämligen massage i Älmhult hos Karins Hälsoforum.

Som sagt har både mobilen och tekniken fått en stor betydelse i dagens samhälle, det är en utveckling som har gått väldigt fort fram. Själv är jag en person som använder mobilen en stor del av dagen och även tekniken genom datorn och tv. Det gör att jag ofta blir väldigt stillasittande, dessutom är jag ganska dålig på att tänka på ergonomi, jag sitter alltså inte bra för att min kropp ska må bra i längden. På senare tid har jag märkt att det verkligen har påverkat mig åt det negativa hållet, jag har fått allt mer ont i kroppen och framförallt rygg och nacke. För några veckor sedan vände jag mig till Karins Hälsoforum för en massage i Älmhult, för att se om det kunde hjälpa mig med värken jag kände i min kropp. Den massagen jag fick var otroligt skön, en sådan skön massage har jag nog aldrig fått tidigare. Massören tog verkligen hänsyn till mina önskemål och behov, för att jag skulle få ut så mycket som möjligt av massagen. Efteråt kände jag mig väldigt avslappnad, massagen hade fått mig väldigt lugn och harmonisk. Dessutom gjorde massagen att värken minskade, det var en behandling som passade perfekt för mig rygg och nacke. I framtiden kommer jag garanterat gå tillbaka till det här företaget för ännu en massage i Älmhult, att må så bra av det gör att man verkligen vill uppleva det igen.

Du gillar kanske också...