Vårt nymålade kök

Välkomna till bloggen den här underbara fredagseftermiddagen i maj. Jag hoppas att ni haft en fin dag så här långt. Själv kom jag hem från jobbet som mobiltelefonreparatör för en timme sen och sitter i köket med en kopp kaffe. Här har blivit så fint sedan vi kom i kontakt med ett måleriföretag i Stenungsund som heter Ta måleri Co.  

 

Jag och min man bestämde oss för ett tag sedan för att anlita det här företaget för att måla om i köket. Vår villa som är rätt gammal behöver rustas upp både lite här och där, men eftersom Rom inte byggdes på en dag gäller det att ta det lugnt. Inget är akut, men just köket som vi är i så mycket ville vi ta tag i, så vi bestämde att starta med detta rum. Tack vare att ommålningen blev så bra så kan jag inte annat än att skriva några ord om det här i bloggen. Om ni är i behov av ett kompetent och pålitligt måleriföretag i Stenungsund, vill jag rekommendera Ta måleri Co. Det som slår mig det är ju hur billigt det hela blev och det kan vi till viss del tacka ROT-avdraget för. Jag är en sån där person som alltid vill kolla upp saker noggrant, så jag tog offerter från några olika måleriföretag i Kungälv och Ta Måleri Co har priser som står sig riktigt bra i konkurrensen. När jag dessutom fick mycket goda referenser av tidigare kunder var saken biff! Vi valde givetvis Ta måleri Co! Det här företaget har målare som kan göra i stort sett allt inom måleri, det gäller både utvändiga och invändiga jobb. Jag och min man är väldigt nöjda och belåtna med hjälpen vi fått och kommer definitivt höra av oss till Ta måleri Co nästa gång vi behöver hjälp av en målare. 

Du gillar kanske också...